Instructiunea nr. 2 din 1 aprilie 2003

Privind depunerea unei declaratii referitoare la detinerea dreptului de retransmisie pentru localitatile pentru care distribuitorul de servicii solicita avizul de retransmisie

1. Având in vedere ca acordurile si/sau contractele de retransmisie a serviciilor de programe pe care distribuitorii de servicii le-au incheiat cu radiodifuzorii ori cu reprezentanti autorizati ai acestora nu cuprind intotdeauna localitatile deservite de reteaua de telecomunicatii, reprezentantii distribuitorilor de servicii vor anexa la dosarul pentru obtinerea avizului de retransmisie o declaratie notariala pe proprie raspundere conform modelului prevazut in anexa (pdf 7KB sau doc 36KB)la prezentele instructiuni.

2. Incepând cu data de 15 aprilie 2003, in acordurile si/sau contractele de retransmisie pe care distribuitorii de servicii le incheie cu radiodifuzorii ori cu reprezentanti autorizati ai acestora, se vor preciza in mod obligatoriu localitatile pentru care societatea obtine drepturile de retransmisie precum si data pâna la care aceste acorduri sunt valabile.


Presedintele Consiliului National al Audiovizualului,
Ralu Filip

 
     

 

*