Extras din procesul verbal al sedintei de marti, 8.05.2007– ora 10.

Sedinta s-a desfasurat Ón prezenta urmatorilor membri ai Consiliului: Ralu Filip, Attila Gasparik, Rasvan Popescu, Gelu Trandafir, Radu Teodorel, Cristina Trepcea, Grigore Zanc, Ioan Onisei, Constantin Dutu, Emanuel Valeriu.

1. Întâlnire cu reprezentanţii S.C. Telesport Intermedia SRL – pentru clarificări în legătură cu controalele reprezentanţilor C.N.A. – ora10.00.
Consiliul a hotărât în unanimitate sancţionarea societăţii cu somaţie publică – Direcţia Juridică şi Direcţia Licenţe Control
Direcţia Licenţe Control va solicita casetele martor ale emisiunilor difuzate pe ultimile 30 de zile, conform deciziei C.N.A.
2. Rapoarte de monitorizare:
*Posturi TV – spot publicitar Piraeus Bank – vizionare
Reprezentanţii băncii şi ai agenţiei prezenţi la discuţii a asigurat Consiliul că în cursul zilei de astăzi spotul va fi modificat, vor pune valoara medie a DAE (aproximativ 8%) pentru creditul pe 30 de ani şi vor mări caracterul literelor.
*Posturi TV - spot publicitar despre hepatita C – reclamaţia nr.6321/01.05.2007 – vizionare.
Serviciul Comunicare – adresă răspuns către reclamant- spotul nu se mai difuzează.
*Posturi TV – spotul publicitar pentru ziarul Evenimentul zilei.
Consiliul a hotărât în unanimitate – decizie de somare către posturi – oprirea până la intrarea în legalitate a spotului – Serviciul Juridic şi Serviciul Comunicare
3. Discutare adrese:
*nr.6480/04.05.2007 de la Agenţia Internaţională „Euroconcert” Constanţa – referitoare la a VI-a ediţie a Festivalul Naţional de Creaţie şi Interpretare „Mamaia copiilor”.
S-a aprobat – Serviciul Comunicare – adresă răspuns
*nr.6411/03.05.2007 de la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu – solicită acordul C.N.A. de difuzare pe postul naţional de televiziune a clipului de autopromovare a celei de-a 14-a ediţie a frestivalului.
S-a aprobat – Serviciul Comunicare – adresă răspuns.
4. Discuţii cu privire la modul în care este reflectată campania privind referendumul, în cadrul emisiunilor, de către radiodifuzori.
5. Diverse.


 
     

 

*